Pennut / Kittens

Meiltä lähtevät pennut ovat luovutettaessa:
Rokotettu
Mikrosirutettu
Suomen Kissaliittoon rekisteröity
Mukaan tulee pentupaketti jossa on tuttua ruokaa
Kasvattajan tuki 24/7
Pennun hinta pennusta riippuen max. 800€

Satu 040-586 8586
satuj.oksanen@gmail.com
(mielummin soitto)**Ei pentuja tällä hetkellä**

Aikuinen uros Arttu etsii kotia.
Aikuinen kastraattiuros Arttu (Hannahlea Aragorn) etsii uutta rauhallista kotia. Arttu on kanelitäplikäs ja täytti kesällä 6v. Arttu on keväällä rokotettu ja hampaat putsattu.
Arttu on rauhallinen, todella kiltti ja tykkää yli kaiken rapsutuksista ja turkin harjaamisesta. Arttu asuu meillä kahden pienen lapsen kanssa mutta ei välitä moisten seurasta vaan viettää mielummin aikansa alakerrassa. Siksi uudessa kodissa ei saisi asua pieniä lapsia ettei Artun tarvitse viettää yksinäistä elämää eri kerroksessa. Arttu ei todellakaan tee pahaa lapsille ja saa lapsia käydä kylässä, Arttu väistää silloin takavasemmalle, mutta kunhan niitä ei tarvitsisi kestää 24/7.
Ei ole tottunut koiriin.
Arttu on helppo ruokittava, hän ei syö mitään tuoretta lihaa vain nappuloita ja purkkiruokaa. Artulla on myös purentavika, siksi kieli välillä valuu suusta. Purentavika ei kuitenkaan vaikuta syömiseen (rouskuttaa isojakin nappuloita) ja hampaatkin on paremmassa kunnossa kuin monella nuoremmalla. Ainoastaan ulkonäköseikka siis.
Arttu ei ole koskaan asunut ainoana kissana mutta tottuisi varmasti siihen kun saisi paljon ihmisseuraa. Tyttökissa tai pentu olisi hyvää seuraa ja niihin on tottunut.
Kunhan löytyy oikeanlainen koti Artulle niin Artun saa ilmaiseksi koska on jo hieman vanhempi kissa. Tärkein siis oikeanlainen rauhallinen uusi koti, lapsiperheeseen tai nuorelle ihmiselle Arttu ei lähde rahallakaan vaan voi silloin olla ihan hyvin meilläkin.
IMG_6787.JPG
Jos olet kiinnostunut tarjoamaan kodin Artulle niin soita tai kirjoita sähköposti, laita kuitenkin mukaan puhelinnumerosi että voin soittaa takaisin. En lasten keskellä saa rauhassa istua tietokoneella pitkiä aikoja kun tiettyinä päivinä.


 

Satu 040-586 8586
satuj.oksanen@gmail.com
(mielummin soitto)